Om oss

Frostab AB bär ett familjeföretag som arbetar med förädling av vilda bär som Blåbär, Lingon, Hjortron och Tranbär. Vi har en lång erfarenhet i branschen.

Företaget startade redan 1985 under ett annat namn, med inriktning på renslakt och bär handel, med försäljning till grossister och export till Europa och Asien.

2006 startades Frostab AB och då med tanke att bygga upp sin verksamhet i Arvidsjaur, och vi har nu i dag tillsammans byggt upp en topp-modern produktionsanläggning, som gör att vi kan leverera en väldigt bra kvalité.
Vi är KRAV-Certifierad och IP-Livs Certifierad

Vi har även frys yta på ca 1600 Kvm Vi har dessutom installerat ett eget laboratorium för att kontrollera och säkerhetsställa antioxidant värden i våra bär, då framförallt Blåbär.

Förutom Bärproduktionen har vi även en delikatessbutik där vi säljer egenproducerade varor som naturen har att erbjuda, så som Vilt, Fisk, och Bär. Vi har ett eget rökeri, och vi förädlar allt som vi säljer. Vi har även egen lastbil med möjlighet för både frys/kyl transporter samt  Ren-transporter.
logotyplogotyp
logotyp